..:bloody business:..


Det går vilt till här på biblioteket - eller så är det bara jag som planerar en
Varför älskar vi mord?-affisch...

..:verinajs fågelbajs:..

Vissa får spela golf tack vare sitt jobb, andra åker på arbetsresa till Joensuu (eller vilken umpifinnestad det nu igen var..) - jag däremot, jag får gå på dockteater på arbetstid. Det är vad jag kallar arbetsförmåner.

..:har ni sett någon stiligare?:..


..:sommar?:..

Döm om min förvåning när jag tittade på termometern och den visade 24 grader. Ögonblicket efter insåg jag att den förmodligen blivit lite grillad av morgonsolen och därför visade en och annan grad för mycket. Men ändå - det är ju för fasen varmt ute idag! Och jag ska sitta inne och jobba, jiihaa...Tror dock att jag tänker bonda lite och bara jobba några timmar och sedan ta en solskenspromenad. När det är så här fint efter massvis av kalla dagar, är det minsann tillåtet att njuta lite och inte bara hålla på med en massa måsten.


..:jag lever nog:..

Vilken bautabrackemegabloggpaus jag helt sponant och oplanerat (som om spontant inte redan betydde oplanerat..) tog - över två veckor har min blogg legat fullständigt på is. Hela mitt bloggliv har as a matter of fact legat på is. Jag har knappt läst en blogg under de senaste veckorna. Och vet ni vad - I didn't mind. Jag, som brukar läsa typ femtioelva olika bloggar dagligen, har varit totalt bloggisolerad - en del av tiden ofrivilligt (inget nät, annat än fiskenät, ute på Rosala under påsken) och en del av tiden fullständigt självvalt.

Nu känns det som om jag borde komma med långa utredningar om vad jag jag gjort under min paus, men pah, det tänker jag inte göra. Här tar vi en mjuk start så: Hej, ajm bäkk. Ska försöka bli lite bättre på skrivandet..

 Lovar dock ingenting.
 


..:årsfest:..

Ikväll ska vi på årsfest. Det är första gången jag går på en sådan tillställning så det ska bli riktigt spännande, roligast är att man får ha långklänning :). Tyvärr känner jag inte en kotte där och förhoppningvis blir det inte allt för mycket tråkigt superintressant fysikprat som jag fattar nada av..

Sen när vi kommer hem på småtimmar är systeryster förhoppningvis här, jei :)

RSS 2.0