..:bremer:..

Jag hade inte sett Lena på evigheter när jag för någon dag sedan föreslog att vi skulle träffas någon dag. Vi kom överens imorse att det ikväll skulle passa bra. Någon timme senare när jag gick till skolan, är den första jag möter när jag kommer in på campuset ingen mindre än - Lena. Lite komiskt.

Nu ska vi gå till Bremer - och äta panini - klockan åtta.

..:företag - ålderdomligt?:..


Undrar vad för ord dom tycker man skulle använda som skulle vara lite modernare...

..:rökbastu:..

Att inte veta skillnaden mellan den främre och den bakre spisplattan kan leda till rökbastu med påföljande brandalarmstjut. Festligt värre.

..:surprise:..

Kiva när man sitter och slösurfar och mittiallt hittar en bild av sitt hem i den minsta av byhålor på en random blogg.

..:magnus betnér och morotsskjortan:..

Om jag tyckte Magnus Betnér var sjukt bra tidigare, så är det inget mot vad jag tycker att han är nu efter att ha sett honom igår på ÅST. Jag är extremt imponerad av komikers egentligen, tänk att stå framför en hop med människor och försöka vara konstant rolig i flera timmar. Betnér hade dock inga problem med det, en och en halv timme gick på ett ögonblick, jag skulle helt bra ha kunnat sitta där dubbelt så länge till. Fast i och för sig var mina skrattmuskler så sjuka, att det kanske var lika så bra att det inte fortsatte längre...

Efteråt for vi till Gustav som firade sin födelsedag. Jag och Anna hade fixat den bästa födelsedagspresenten - en t-skjorta med den klassiska Gustav-moroten på. Attans att jag inte fotade den, för den var verkligen något utöver det vanliga... Efter det for vi allihopa till Åbo Diskotek, men där var inte så bra meno (fast där var mera människor än vad jag någonsin sett där tidigare...) - kan ju också bero på att jag inte alls var på festhumör - så vi gick tidigt hem.  

PS. Jag, som alltid har ögonen på skaft, hittade förresten ett bankkort i baren, jag börjar riktigt bli en hejare på sådant. En hittelön skulle jag gärna ha håvat in... 10 % av värdet borde man väl få om man för det till polisen...damn..

..:fruitie:..

Nu har jag äntligen testat min fina blender som jag fick i födelsedagspresent. Jag lagade en supersupergod fruitie med hallon, blåbär och äppelsaft.


..:money money money:..

För en tid sedan fick mamma i uppdrag att göra en logo för ett "wellbeing"-projekt. Uppdraget gick ut på att göra en lindansös som balanserar mellan profitability och productivity, och jag fick stå modell.  

Jag hjälpte sedan också till med att fixa den och då bestämde min snälla mamma att jag skulle få hela arvodet - 180 euro (i pengar, inte älgkött...).  Nu såg jag att jag fått pengarna in på mitt konto. Jei.


..:magnus betnér ikväll:..

Jei ikväll ska vi på Magnus Betnérs show Tal till Nationen på ÅST. Jag ser så fram emot det, Betnér är så jäkla bra och den här showen har fått verkligt bra kritik.

Igår var jag förresten på MNF:s gulisintagning, dvs jag höll M sällskap på den "station" han var på.. Det var riktigt trevligt fast det var svinkallt.    

..:stockholmsresan i ett nötskal:..

Nu är jag någorlunda återställd efter mitt och Annas äventyr i Stockholm. Vi hade det jättebra och hann se ganska mycket trots att vi inte hade så hemskt mycket tid på oss. Vi traskade omkring i stan i timtal vilket resulterade i väldigt ömma fötter. Men det var det värt. Vi hade det finaste vädret man kan tänka sig, strålande solsken och nästan 20 grader varmt.

Resumé:
Båten, Silja Europa, anlände till Värtan klockan lite över sju svensk tid. Det var otroligt kämpigt att stiga upp, jag hade natten före sovit typ 2 timmar och natten på båten var ingen fröjd. Vi hade nämligen fått en knarrande (?) hytt, en smula irriterande när man annars också har svårt att somna på såna där ställen... Vi åt frukost på terminalen och tog sedan tunnelbanan till Globen, eftersom Anna ville se den "den är ju rund!" :) Eftersom vi hade så mycket tid innan alla butiker och sådant öppnade styrde vi därefter kosan till Söders höjder och traskade omkring där. På Fjällgatan hörde vi plötsligt en röst bakom oss som berömde det fina vädret. När vi vände oss om såg vi ingen mindre än Jonas Gardell komma cyklande med sin son på pakethållaren. Trög som jag är lyckades jag ju inte fota honom, men Anna fångade hans ryggtavla på bild.

Därefter begav vi oss in i Gamla Stans smala gränder. Här såg vi också dagens andra - och sista - kändis: Charlotte Strandberg, som spelade Sara i Svensson Svensson. Vi var också och hälsade på kungen... Efter att ha ätit en otroligt maffig, men tyvärr inte så hemskt god, belgisk våffla på ett litet café stegade vi iväg in mot City. Vi hann med Louis Vuittonbutik-besök, hundbajs-i-trampning (not me, jag skötte bara skrattandet..), Hard-Rock-Café-cocktailglas-jakt, mycket god pasta på ett café Peter rekommenderat, shopping och ljuvliga Vetekatten-bakelser innan det var dags att bege sig iväg till båten igen. Vi var i väldigt god tid tillbaka vid terminalen och trodde att vi skulle vara de enda där, tji fick vi. Terminalen bokstavligt talat kryllade av svenska - väldigt högljudda - ungdomar.

Vi åkte tillbaka med Siljas relativt nya båt Galaxy, som inte alls var så fin som jag hade trott. Vi hade tänkt slå på stort och gå och äta àla Carte, men allt var fullbokat så det fick bli en macka (utan hår...) i cafét istället. Classy. Efter att ha gjort de obligatoriska taxfreeinköpen och tagit en drink i baren var vi båda helt färdiga. Tyvärr hade vi hamnat på samma däck som en stor del av de högljudda svenskarna, och konstigt nog, de blev inte ett dyft tystare ju senare det blev.

När väckarklockan ringde halv sju kändes det som om jag sovit typ en halv minut. Klockan var närmare åtta innan jag hunnit hem, på grund av att jag fick stå vid torget och vänta på bussen hem i evigheter. Väl hemma stöp jag i säng, efter att först ha uppdaterat mig (=surfat lite). När jag vaknade tittade jag på klockan och kontaterade att den bara var kvart över tolv. Jag kände mig dock konstigt utvilad trots att jag sovit så lite. En stund senare råkade min blick falla på den digitala teveklockan, den visade 15.03. Jag hade visst tagit lite miste på visarna..

Grattis till den som orkade ta sig igenom detta långa inlägg...

..:semester!!:..

Nu borde jag ha allting packat. Jag har haft hela dagen på mig att packa men sköt upp det till sista stund - då även M bestämde sig för att komma på besök. Han distraherade en smula mitt packande, så jag vet egentligen inte alls vad jag har med mig. Förhoppningsvis ens någonting vettigt.

Idag fyller förresten Pappa 59 år, jestas han är ju nästan 60. Då är man ju lastgammal :) Lite roligt att M:s pappa också fyller år idag...

..:kauhUjoki:..

Hur kan sånt här kunna hända igen? Det är så förskräckligt att jag inte riktigt kan sätta ord på det.

..:gardinerna:..Jag fick bara den ena gardinen, lite irriterande. Förhoppningsvis kommer den andra inom en snar framtid. Ser ju lite töntigt ut med en gardin på bara ena sidan av fönstret...

..:godmorgon:..

Det var lite sömn och tidig väckning som gällde i det här hushållet, vilket inte precis hör till vanligheterna. Skönt egentligen att stiga upp tidigt, äta frukost badande i morgonsolen som tittar in i mitt fönster och njuta av att inte ha någon brådska någonstans.Så småningom ska jag ta itu med Shlms-packningen (jei om ganska exakt 12 timmar far vi!). Dom har som tur lovat soligt och fint väder. Tyvärr har jag lite tappat bort de skor som jag skulle vilja ha. Månne dom blivit i Dalsbruk?

..:måndagskonstateranden:..

Nu har jag gardiner och Ben&Jerry's-magknip. Gardinerna gläder mig avsevärt mycket mera.

Nu är det bara typ två dagar tills vi far till Stockholm, jag ser så fram emot resan. Hoppas det sen är lika fint väder som nu. Det är ju för tusan nästan sommar ute.


..:ryktet sprider sig:..

Idag ringde Julia för att tenta mig om M - och hon var inte nådig, hon ville veta allt. Saken blev ju inte precis bättre av att Momi ropade i bakgrunden - lika nyfiken hon som sitt barnbarn.. Lite svårt att säga något alls när M själv var med. Pinsamma släktingar man har, men ack så charmiga..


 
Igår var jag förresten på tuparit (det var tydligen officiella tuparit-dagen igår..) med M hos hans kompisar (eller ja, den ena av de nyinflyttade känner jag flyktigt.. jag tror dock att hon inte riktigt tycker om mig, månne det beror på södern-incidenten..) och det var jättekiva. Levande musik, trevliga människor, bra stämning.

..:kortfattat:..

Underbar kväll igår. Jag ville att den aldrig skulle ta slut.

Dessutom vann jag i Trival Pursuit Globetrotter edition.
Och det var inget lätt motstånd...


..:i quit:..

Nu slutar jag jobbet, sticker hem, packar hastigt och hoppar sen på bussen till Åbo. Sen ska jag på date. Spännande.


..:oh so funny:..

Dagens webbsida: http://www.wahlsten.fi/.

"Därifrån fortsatte Anjas väg med hennes avlidna make till Åbo år 1977" - en smula makabert, huh..?
"Även många stadsbor säger att man inte hittar någon annanstans lika stiliga tyger."  - no comments :)

Usch vad elak jag är, men på riktigt, det är bara så roligt. Eller så är det bara jag som har jäkligt tråkigt på jobbet...

..:uggs:..

Jag har ända sedan förra vintern haft någon slags mystisk hang-up på UGGS-liknande stövlar.. vilket ju inte alls drabbat nån annan heller.. Egentligen är dom ju inte ens så fina, men jag bara känner att jag absolut måste få ett par.. Nu gjorde jag iallfall slag i saken och beställde (usch jag måste sluta beställa saker hela tiden..)hem ett par. Hoppas dom är just så fina som jag inbillar mig att dom ska vara.


..:jag tog tjuren vid hornen:..

Det tog mig en dryg timme (+ all panik igår...) att samla tillräckligt med mod för att ringa till försäljningschefen. Först var det upptaget, en halv minut senare ringde han upp - och plötsligt talade jag alldeles perfekt (i mina öron) finska och använde ord och uttryck jag inte ens visste att jag kunde. Jag är så stolt över mig själv.

Kanske jag någon gång kunde komma över min förbannade ängslighet. Det ska jag önska i julklapp.


..:damn, damn, damn:..

Min lilla intervju jag skulle göra idag, blir inte av. Första känslan var gigantisk lättnad, därefter fick jag veta att jag kan göra den per telefon istället imorgon bitti. Det är ju ännu värre. Hur ska jag slingra mig ur det här? 

..:det blir inte alltid som man tänkt sig:..

I praktikrapporten, som jag verkligen borde skriva, ska det finnas en branschanalys och information om hur företaget idkar hållbar utveckling. Eftersom det är en smula svårt för mig att dra sådant ur hatten, frågade jag om saken nu när jag ändå är här och jobbar. Jag hade typ tänkt att jag får en broschyr eller något sådant. Men se nej, så blev det ju inte. Istället ska jag få "intervjua" försäljningschefen - som talar blott och enbart finska och som dessutom är en strängt upptagen man. Jag måste helt boka ett möte med honom. Inte var det ju alls så jag hade planerat. Dämit.


..:tidsfördriv:..

Jag fördriver tiden med att äta goda små äpplen som någon vänlig själ lämnat i kafferummet. Jag börjar snart få magknip, säger det något om hur lite jag för tillfället har att göra..

..:för effektiv:..

Jag är helt enkelt för effektiv, jag gör arbetet för snabbt (i det här företagets mått mätt alltså för att undvika missförstånd..), vilket resulterar i att jag får sitta och göra..ja, ingenting. Det arbete som beräknats att ta hela veckan, har jag redan gjort. Det tog alltså mindre än hälften så lång tid. Så nu sitter jag och rullar tummar (=bloggar och läser bloggar..)

Jag trodde redan, när jag var fullt sysselsatt hela dagen igår, att resten av veckan skulle gå i samma mönster, men jag misstänker att that ain't gonna happen. Tyvärr.  

..:om det är nånting jag har så är det tid:..

...kanske dock inte riktigt så här mycket. Idag när jag skulle överföra lite musik från datorn till mp3-spelaren dök följande ruta upp. Enligt den skulle jag få vänta typ 130 år för att få mina fnuttiga 10 låtar flyttade. That seems fair, huh..?


..:jobb, jobb, jobb, jobb:..

Om nån timme ska jag bege mig iväg till Bruke för att jobba. I hela fyra dagar. Det betyder tidiga uppstigningar och nånting att göra. Sånt är jag ju inte alls van med. Fast idag var jag ju faktiskt i skolan från halv nio till halv tre. Otroligt att just allting ska vara inklämt på en och samma dag och sedan har man ledigt resten av veckan. Någon smartgök som varit i gång igen, sådana har vi många av i den där skolan. Gissa hur lat man blir när man aldrig gör någonting.

Dagens artist: John Mayer (Skönare musik får man leta med ljus och lykta efter)

..:det lönar sig att ljuga:..

Jag beställde ju för en tid sedan gardiner från Ellos och fick då veta att det skulle levereras först i slutet av oktober. Surt, det är ju evighetslänge tills dess. Anna sa dock att jag ju alltid kunde maila dit och hoputta lite på dem. Sagt och gjort. Jag totade ihop ett fint mail om hur jag absolut skulle behöva gardinerna så fort som möjligt, eftersom jag skulle ge dem som gåva. En liten vit lögn. Eller njaa, jag kan ju ge dem i gåva åt mig själv. Hursomhelst, idag svarade de att de genast skulle skicka iväg gardinerna åt mig - nemas problemas liksom. Varför i hela fridens namn tänkte de sitta och panta på dem ända till slutet av oktober om de redan nu fanns tillgängliga, kan man ju fråga sig.
 
Nu kan jag nog plocka ner lakanet..

..:sex and the city-filmen:..

Den 17.10 ska jag slå på stort och köpa min första dvd på länge - då släpps nämligen Sex and the City-filmen och jag känner att jag behöver den. I riktigt format.

Min se-fram-emot-på-hösten-lista börjar bli riktigt lång nu.

..:i kissed a girl:..

Den här sången kan jag höra på hur många gånger som  helst - den är sjukt bra!
Jag hör den på full volym, sjunger med själv och dansar.


Jag tror dock att min praktikrapport - och kanske också mina grannar - lider lite av det.

..:update:..

Vi lyckades få ihop en väldigt god fondue, trots att vi inte riktigt visste hur man skulle göra, utan freestylade hejvilt. Vi hade sett i butiken färdiga fondueostpaket, men eftersom vi inte tyckte att det lät så gott (för stark ost..) valde vi istället en vanlig ost, smälte den och blandade med lite vin - och det lyckades finfint. Till efterrätt blev det min specialmorotskaka och jordgubbsskumpa, mums:)

Vi tittade senare på filmen Heartbreak Kid - och den var skitrolig. Inte nu kanske den allra bästa filmen, men mycket bra fredagsunderhållning.

Nu sitter jag och ser på teve, surfar, laddar ner musik, viestittär (..) och inbillar mig att min praktikrapport skriver sig av sig själv (snacka om multi-tasking på hög nivå...)

..:how to make fondue:..

Jag och Anna experimenterar lite i köket - idag försöker vi laga fondue. Det går så där, vi får inte riktigt fyr på brasan under grytan. Dämit.

..:personlighetstest:..


Konstigt att juristassistenter, fotografer och dagispersonal buntas ihop på det här viset, jag betvivlar att det är samma/liknande egenskaper som krävs för de vitt åtskilda yrkena. Nå anyway, enligt det här testet passar jag som marknadsförare, och kappas kappas, det är ju precis det jag vill bli.

..:jag vill ha en egen..höna:..

Jag skulle just ställa igång och börja baka en morotskaka och upptäckte just att jag inte har ägg och jag har absolut noll lust att dra iväg till butiken.

Ack om man hade en egen liten värphöna...

..:trattkantarellen:..

Lilla Morris leker lampa.
..:hukkareissu:..

Idag skulle jag och Anna till Markan Talo för att inhandla lite elektronik (en printer och en telefon med andra ord..) men när vi väl hittade fram visade det sig att priserna i nätbutiken och priserna i butikbutiken skiljde sig rätt så mycket - allt var typ 30 euro dyrare. Så det var sedan bara att hoppa på bussen och åka tillbaka in till stan. Lite onödig resa, men det var kanske inte hela världen. Om det är någonting jag har så är det tid.

I stan stillade vi vår hunger i Amarillo, som flyttat till gamla H&M-utrymmena - och det vara verkligen fint där, dock inte lika hög mysfaktor som i gamla Amarillo, men maten var väldigt god, servicen bra och stämningen trevlig. 

I Hansa sker massvis av förändringar, det byggs till, butiker försvinner och dyker upp, och byter plats - en verklig röra. Lindex har nu i allafall öppnat där och de erbjöd 20% rabatt på alla varor. Jag köpte en nagelfil och ett par strumpisar, finfina kap... Rabatten var rent utsagt gigantisk..  

Efter att jag släpat mig upp för mördarbacken var jag alldeles kaputt och av någon underlig anledning hade inte min snuva förbättrats alls. Trots att jag traskade omkring utan vantar i kylan. Brukar inte sådant vara väldigt hälsosamt?

..:det är ju åtminstone trevligt att de försöker:..

Idag hittade jag följande mail i min inkorg:

"Jättebilliga biljetter till FöriBeat!

Åbo Stadsteater erbjuder nu till alla Kulturkort ägare chansen att se den populära musikalen FöriBeat bara för 25 euro/biljett (normalt 35 euro). Över 26 000 åskådare har redan sätt detta favoritföreställningen och nu på hösten börjar de nio absolut sista föreställningar. Boka biljetter genast (262 0030 eller 262 0080). På biljettkassan får du ett rabattbiljett med Kulturkorten. Erbjudanden gäller bara Kulturkort ägare
."

Hur svårt kan det liksom vara att i Åbo hitta en korrekturläsare som kan ordentlig svenska innan man skickar ut detta mail till hundratals människor?

..:help:..

Jag borde skriva min praktikrapport men jag kan på inga vis samla ihop så mycket ork att jag ens skulle lyckas få upp ett Word-dokument än mindre en vettig tanke i min skalle. Vitsi den här trögheten börjar gå mig på nerverna - jag får ingenting gjort. Aaaaaaargh, så frustrerande.

..:magnus betnér:..

Den 27 september ska jag och titta på stå-upp-komikern och min stora favorit Magnus Betnér på Åbo Svenska Teater - det ska bli skitroligt. Jag älskar Betnérs råa humor. Han är så sjukt bra.

Äh nu funkar visst inte HTML-kodgrejen i bloggen så det får bli en länk istället, attans: Magnus Betnér i Stockholm Live

Nu har jag mycket roligt att se fram emot under hösten: Stockholmsresan, Betnér - och mina gardiner...


..:nya gardiner - i oktober:..

Jag har just beställt nya gardiner från Ellos, men kommer att få dem först i slutet av oktober - det är ju evigheter tills dess.. blä... Förhoppningsvis är de värda väntan. De motsvarar iallafall ganska långt de gardiner som finns i min vision, men man vet ju aldrig förrän de är upphängda.

Kanske jag nu snart kan börja plocka ner ful-lakanet som hänger i fönstret...

..:regnar det?:..

När man bor på sjunde våningen uppe på en kulle utan möjlighet att se något annat än trädtoppar, är det väldigt svårt att avgöra om det regnar eller inte. Det låter som om det regnar, det ser ut som om det kanske skulle regna, men man inte vara säker. Jag måste gå ut på vädringsbalkongen i trapphuset för att helt försäkra mig om väderleken. Gigantiska bekymmer jag har så här på lördagskvällen.

Ps. Jag vet egentligen inte vad det här resonemanget har med något att göra eftersom jag inte har tänkt gå ut idag. Alls. Jag har för tillfället knappt ens orkat sega mig upp ur sängen utan legat här och degat hela dagen. Jag tror latmaskemedaljen går till mig idag för ypperlig prestation.


..:sthlm i mitt hjärta:..

Nu när vi har så lite i skolan - endast föreläsningar på måndagar - bestämde jag och Anna oss för att resa i väg på en en-dag-i-Stockholm-kryssning. Så den 24 september reser vi iväg med Silja Line för att traska omkring en dag i Stockholm. Det ska bli så roligt, det är en så fin stad.

..:the dark knight:..

Igår var Tarja och jag och tittade på nyaste Batman-filmen the Dark Knight. Jag hade på förhand hört massor om filmen, nästan uteslutande positiva saker. Jag var dock lite tveksam till om denna superhjältefilm skulle falla mig på läppen, men det gjorde den - big time. Den var verkligen bra och spännande hela tiden - och Christian Bale så snygg.. Jag tyckte inte ens att fightscenerna, som ändå var ganska många, blev för utdragna och trista som de ibland blir i dylika filmer. Och Heath Ledgers Joker - alldeles fenomenal. Och precis som Anna sa, det var först när man såg honom där på vita duken som man verkligen förstod att han är död.

..:bye bye:..

Nu har Alexandra och Victor åkt iväg till Borgå för att på söndagen fortsätta till slutdestinationen Petrozavodsk. Sorgligt, men samtidigt har jag blivit så van med att min systeryster flyger och far, så kanske jag ska klara mig även den här gången :)

Själv ska jag om nån timme gå och titta på The Dark Knight med Tarja - det ska bli spännande. Förhoppningsvis hänger jag med, fast jag inte sett tidigare Batman-filmer..

..:ingen fara:..

Morris' knöl var bara någon slags hårsäcks-talgbollsklump, som inte var ett dyft farlig, enligt veterinären, men nu är den nu iallafall borttagen och stackars lill-hunden är tvungen att gå med tratt i tio dagar. Jag kanske far på måndagen dit för att vara med honom och se att han klarar sig med tratten på skallen.

Vilken tur att det inte var något farligt.


..:håll tummarna:..

Idag klockan två ska min älskade lilla hauva på operation. Vi upptäckte för en tid sedan en knöl på hans vänstra sida, som vi trodde var en fettknöl, men eftersom den blev större ganska fort, tyckte vi det avr bäst att fara till veterinären och visa. Hon konstaterade att knölen förmodligen är en hudtumör av något slag. Men den borde inte vara farlig, och jag hoppas av hela mitt hjärta att den inte är det heller. Vad skulle jag göra utan min lilla Morris?


..:back to school:..

Igår var det Back to School Party i Lyni för Novias studerande och jag var där med mina kompisar. Temat var Old English School Girl or Boy eller halare. Jag och Anna var typ de enda i vårt gäng som satsat och hållit oss till temat, men vi var sen desto finare :)
   

Kvällen började hos Satu och Henkka, eller när vi kom var Satu ännu på jobb och lägenheten var full med pojkar så vi fick minsann höra en och annan milihistoria...

I Lyni var det ganska mycket folk, i och för sig krävs det inte så många för att där ska se trångt ut... Satu envisades med att få bjuda på försenade födelsedags-drinkar åt oss - maffiga glassdrinkar, mums. På tal om födelsedagar - jag fick en finfin mixer av Anna i present - precis en sådan jag ville ha. Nu ska jag minsann börja experimentera med den och sen kan jag bjuda på smarriga smoothiesar och fruitisar.

Jag fick också buggprivatlektioner, men det är en annan historia...

..:årets första skoldag:..

Idag börjar mitt tredje år som tradenomstuderande, shit vad tiden har gått fort. Nu är ju största delen av studietiden, åtminstone i den här skolan, förbi för min del. Samtidigt som jag irriterar mig oerhört mycket på att skolan inte är så mycket att hänga i granen och alltid lyckas rådda till precis allt som är möjligt att rådda till, tycker jag om att gå där, främst tack vare mina studiekompisar. Om jag aldrig skulle ha börjat där skulle jag inte känna en massa huippu-människor.

Nej nu ska jag väl börja fixa mig i ordning för årets första skoldag.

Dagens musik: Mamma Mia soundtracket :)

..:landskampen:..

Landskampen var, som förväntat, otroligt rolig och framför allt spännande. De finska herrarna drog, även i år, det längsta strået, medan damerna tyvärr förlorade mot de svenska damerna.

Vi, Alexandra och jag alltså, hade sjukt roligt, varför kan inte du, systeryster, stanna i Finland lite längre eller inte alls fara iväg nånstans..? Ingen annan fattar ju alla våra insidejuttun och kassa skämt - ingen kan ju ens sjunga med i smurfsångerna. Vem ska jag skratta åt entummade gubben och farbron med vita pupillen med, eller tanten med clownhåret och vem vet hur söt lilla popcornstiggar-Otto var, om inte du? Det är bara du som fattar varför jag blev tjurig när mina män inte kom och vinkade åt mig, du som får tjata om att Jonas Hamm vann i flera dagar efteråt, utan att det går mig på nerverna (okej nu friserade jag visst sanningen lite, det är nog lite iriterande..), bara du som inte tycker det är töntigt att smygfota superstora finska sportstjärnor och som anser att det faktum att O-P skakade hand med en bunt med småungar är det häftigaste någonsin.. Vitsi den här listan kan göras evighetslång... 


RSS 2.0