..:måndag igen då:..

Då är det dags för mig att ta mig i kragen och skriva det sista på slutarbetet. Dck har jag inte sån fruktansvärd panik längre, eftersom det visade sig att ansökningstiden till Hanken går ut först sista april och att man har chans att komplettera sin ansökan ända in till början av juni. Lugna puckar alltså. Fast jag jobbade visserligen effektivast när jag hade dödlinjen hängande över mig, nu har jag börjat slappa lite igen. Ajaj.

Ps. Åh, vad jag hatar när man i misstag råkat komma åt INS-knappen och varje tangentnedslag äter upp texten framför och man upptäcker det först evighetsår senare.

..:bittert:..

Igår var jag på arbetsintervju till ett marknadsföringsföretag i Helsingfors. Intervjun gick jättebra, inga problem. Idag ringde dom därifrån och sa att jag var "ehdottomasti paras" - wuhuuu, tänkte jag - men att dom ändå hade bestämt sig för att välja en annan - kraschlandning - så att inte mitt examensarbete skulle hamna i skymundan. Huh? Om jag har valt att söka arbetet är det väl för att jag anser mig kunna sköta arbetet, det är väl mitt beslut. och varför vill inte dom ha den bästa dom kunde få. Jag bara inte fattar. Men - lucky me - dom sku spara mina kontaktuppgifter ifall att dom i framtiden skulle behöva någon.  

..:dagens fråga:..

Varför är det så mycket roligare att skura badrumsgolv än att analysera examensarbetesundersökningar?


..:världens butterputta:..

Dagen började redan dåligt när jag steg så sent upp därefter var jag sur på allt och alla (främst på stackars Markus som var helt oskyldig men som råkade vara den enda i närheten som jag kunde rikta min surhet mot...). Sen bestämde jag mig för att vara ordentlig, sluta tjura och fixa mig färdig för att gå först till Nicke och sen vidare på sitz. På vägen till sitzen bestämde sig butterputtan i mig för att hon inte ville gå på sitz utan att hon ville gå hem. Så här sitter jag då ensam för mig själv på fredag och tycker väldigt synd om mig själv.

..:2012:..

Så här länge har jag inte sovit, sen ja, säkert nångång före jag träffade Markus. Vi vaknade klockan halv tolv, helt virriga efter nästan tolv timmar av sömn. Jag är fortfarande helt dåsig. Usch. Kanske den smaskiga rulltårtan, som Alexandra & henns M hämtade igår, hjälper. Bör undersökas.

Igår var vi med ovannämnda A&M på bio och såg katastroffilmen 2012 som handlar om jordens undergång. Och det var verkligen katastroffilm - katastrofalt dålig. Pompöst überamerikanskt patriotskit med massa specialeffekter är verkligen inte något jag gillar särdeles mycket. "Away we go", som jag och systeryster var och såg på för en tid sen, var riktigt bra. Sånt gillar jag. 2012 fick mig bara att sucka djupt (och vissa andra att skratta hysteriskt; död och förstörelse är ju nog ganska lustigt..) och hoppas att den skulle ta snabbt slut - vilket den inte gjorde, utan den segade på i över två och en halvtimme. Dock måste jag nog erkänna att det emellanåt var lite småspännande så att t.o.m. mitt hjärta slog lite snabbare än vanligt.

Summa summarum: 2012 är nog en film jag gott och väl skulle ha klarat mig utan, men att gå på bio är ändå alltid att gå på bio. Och sällskapet var excellent :)

..:tidsfördrivslista:..

De 3 senaste köpen jag gjort ... faller alla under kategorin mat
Det senaste jag googlade var ... förmodligen inte så minnesvärt, eftersom jag inte längre har nån aning om vad det var...
Mitt absolut sämsta köp någonsin ... något av allt det tjafs jag köpt och sen aldrig använt...
I min handväska har jag just nu:  plånbok, läppfett, ett näsdukspaket (utan näsdukar, inte så smart..)
Mitt signaturplagg är ... har nog inget sådant... men mina Zara-tröjor är väl ganska välanvända
Jag är beroende av ... närhet
Den största kändis jag har nummer till i mobilen är ... öh, min mamma (som inte är någon kändis = jag har inga kändisnumror i min telefon..)
Jag har aldrig köpt något från ... otaliga butiker
Jag fyndar bäst på ... H&M, tråkigt nog
Om jag fick ärva någons hela garderob skulle jag välja ... hmm, hänger inte så noga med vad som hänger i vems garderober
I min skosamling har jag ... inte längre lika många oanvända par dojor som jag hade före flytten
Varje månad shoppar jag för ... så gott som ingenting p.g.a. köpförbudet
Jag är som snyggast när ... jag känner mig snygg och trivs i det jag har på mig  
Mitt hår är ... för det mesta risigt och hemskt, sällan samarbetsvilligt, ibland ok
Om jag vill ha smakråd så frågar jag ... oftast systeryster, men oftast struntar jag ändå i råden J


..:snörvel:..

Finns det någonting härligare än att vakna upp stelfrusen med rinnande näsa och dunkande huvudvärk? I don't think so. Men se, jag tänker inte vara sjuk mera. Jag har hela hösten varit snuvig till och från och nu får det banne mig vara nog. Jag ska ju på jumppa idag också, så det är väl bara att ta finrexinkoppen i vacker hand. 

Blaja.  

..:intrasslad:.

Huh, vad jag har snärjt in mig i mitt examensarbete! Jag har massor av saker jag vill skriva om - jag får bara inte någon rätsida på det hela utan trasslar mig längre och längre in i word-of-mouth djungeln. Nu måste jag ta en paus och fundera lite noggrannare på dispositionen, på vad jag vill ha vart. Det är så frustrerande när jag vet exakt (eller njaa, så gott som exakt..) vad jag vill säga, men jag bara råddar ihop alltihop, tills jag har en oigenkännelig sörja av ord. Aaaargh.  

..:Melissa Horn:..

Somliga äter frukost det första de gör på morgonen, andra spelar Heroes - jag hör som besatt på Melissa Horn. Hennes musik är så sjukt bra, jag kan liksom inte få nog. Fast jag vet att jag borde sluta lyssna, eftersom jag alltid förstör fina låtar med min intensivlyssning. Duetten "Som jag hade förut" med Lars Winnerbäck är ju bara så fantastisk, för att inte tala om "Lät du henne komma närmre". Jag borde kanske börja göra någonting vettigare än bara sitta framför datskin och stirra ut i tomma intet och njuta av musiken. Hmm...

..:behov: en stor dos motivation:..

Första gången jag loggar in här på typ två veckor. Man skulle nästan tro att jag har så fullt upp på dagarna att jag inte hinner blogga, så är dock inte fallet. Snarare tvärtom, jag har så lite att göra, att jag inte orkar göra det lilla jag borde göra. Borde få mig en ordentlig spark därbak så jag kanske skulle få nånting gjort nångång. Jag borde ju också visa hur vi har det och se ut här hemma (när nu du Anna-panna inte kommer hit och tittar med egna ögon..). Kanske imorgon..

Idag hade jag Satu här på besök. Länge sen vi setts, fast vi bor nästan grannar, och kiva hade vi. Hon hämtade supergoda hemlagade rischokon åt mig, mums :) Vitsi jag saknar nog vår klass helt sjukt mycket - alla härliga människor, alla roliga juttun - att ses varje dag (eller nja, åtminstone en gång i veckan då vi hade föreläsningar..). Fast jag hatar inte tycker så mycket om min skola, kan jag inte komma ifrån att mina tre år där varit skitroliga och något jag absolut inte skulle vilja ha ogjort.

RSS 2.0