..:vid liv:..

Första dagen på länge som jag varit igång sedan lite över sju utan att känna mig som en rutten vimsig råtta. Kanske mina sjuklingsdagar äntligen är över nu (peppar, peppar..) så jag kunde leva lite också. Hela mitt liv har ju stått stilla, ingenting har jag fått gjort. Idag diskade jag den gigantiska hög med disk som var resultatet av över en veckas sjukdom. Ingen lätt syssla.

Ikväll ska en massa byke tvättas, lasagne lagas - och så ska vi gå på lägenhetsvisning. Spännande. Hoppas den är lika fin som jag inbillar mig (det här med att inte har för höga förväntningar är inte riktigt min grej..)

Kommentarer
Postat av: Alexandra

vart ska ni på visning? Vi har fått en av de tre lägenheterna vi var intresserade av, men vi vet inte vilken än :) Inflyttning den 1.10, så då blir jag åbobo trots att jag nog egentligen inte vill, så kan det gå i livet...

2009-09-15 @ 12:28:26
URL: http://alexandradubbelv.blogg.se/
Postat av: ..:emmi:..

Alexandra: Kämppän var på Lilla Tavastgatan och den var väldigt fin. Där skulle vi gärna bo.. nu gäller det bara att hålla tummarna..

Nå Åbo är nog kivogare att bo i, än i Todde.. Erkänn.. :) Ska bli jättekiva att ni flyttar hit!

2009-09-15 @ 19:52:05
URL: http://emppu.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jo, Åbo ÄR kivogare än Bruke men ändå... Nåja, att båda ha jobb är få förunnat i dessa tider så ja ska inte gnälla utan vara glad för det. Hinner nog bo i Sverige :) Kul me ny lägenhet - hoppas ni får er! Storlek?

2009-09-15 @ 19:54:40
URL: http://alexandradubbelv.blogg.se/
Postat av: ..:emmi:..

Ni ska nog vara glada över era jobb, jag letar och letar och hittar nada.. Lägenheten som vi var o såg på var 50 kvm, helt passligt :)

2009-09-16 @ 10:51:58
URL: http://emppu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0