..:harvey har myror i brallan:..

Vi började idag en kurs i management och undervisningen går enbart på engelska. Intressant. Läraren, en kanadensare som heter Harvey, verkar, åtminstone så här efter första lektionen, vettigare än många andra av våra andra lärare. Bara ett litet problem - karln kan inte vara stilla!

Han struttar av och an i klassrummet, putar med läpparna, rullar med tuschen, vinglar till, sätter sig ner, viftar med benen och gestikulerar hejvilt hela tiden. För det mesta gick det ändå att koncentrera sig på det han sa, men efter att lektionen pågått i ungefär en timme blev han behov av nikotin, koffein eller whatever för stort. Han satt på bordskanten, slog armarna om sig själv, pratade helt råddigt och han svängde med det ena benet så man trodde det skulle lossna. Jag trodde nästan han drabbats av någon slags anfall. Det var fullständigt omöjligt att hänga med i anekdoten han försökte berätta. Slutligen gav han upp och sa att han var lite torr i halsen och också var tvungen att gå och fylla på parkeringsmätaren (heter det så?) - yeah right... Därefter var han lite lugnare,  men han vankade nog ännu hela tiden omkring i rummet.

Den här kursen hör egentligen inte till min inriktning, men jag tänker nog gå den ändå, den verkar riktigt intressant och kanske det till och med finns en möjlighet att man lär sig något. Om inte annat lite bättre engelska och det är ju lite spännande att se om han i fortsättningen också tänker hålla på som om han hade myror i byxorna.


Fyvush Finkel
Harvey Lipschultz från Boston Public, påminner lite om vår Harvey..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0